Κρατήστε με ενήμερο για τα Circular Economy Awards 2024

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Circular Economy Awards 2022

Recognizing Success, Rewarding Excellence

Τα μοναδικά βραβεία αναφορικά με την κυκλική οικονομία ανέδειξαν τους νικητές, στη δυσκολότερη χρονιά που θυμόμαστε όλοι, τη χρονιά που δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων!

Στο Radisson Blu Park Hotel πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022, η Τελετή Απονομής Βραβείων των νικητών των Circular Economy Awards 2022

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά μέτρα των ημερών.

Το πλήθος και η ποιότητα των συμμετοχών στα Circular Economy Awards 2022 αποδεικνύουν ότι η αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας:

– αποφέρει σημαντικά οφέλη για τον Φορέα – οικονομικά, κοινωνικά και αναπτυξιακά
– συμβάλλει στην επίτευξη των Εθνικών στόχων
– δεσμεύει τον Φορέα σε φιλόδοξους στόχους για συνεχή βελτίωση και βιώσιμη ανάπτυξη

Μεγάλα “brands” από όλους ους επιχειρηματικούς κλάδους είχαν την τιμητική τους, αφού στήριξαν τα βραβεία με τη συμμετοχή τους.

Ένα μεγάλο μπράβο στους νικητές! Eμείς προετοιμαζόμαστε και ανυπομονούμε ήδη για τη διοργάνωση του 2023!

_DSC7252

Waste & Recycling Awards 2017

Celebrating commitment to zero waste

Βραβεία σε κορυφαίες πρακτικές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης στην Τελετή Απονομής των Waste & Recycling Awards 2017

Σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στο Radisson Blu Park Hotel, η τελετή απονομής των Waste & Recycling Awards 2017.

Την τελετή απονομής των βραβείων παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιων φορέων, καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις κορυφαίες πρακτικές της χρονιάς και τις σύγχρονες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα βραβεία, διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά από το Plant της Boussias Communications και παρουσίασε η κα Αγγελική Πετροπούλου, στέλεχος marketing της Boussias Communications.

Waste & Recycling Awards 2017 Ceremony

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, στην εισαγωγική ομιλία της, τόνισε τη σημασία που έχει η επένδυση σε καινοτόμες και τεχνολογικά ανεπτυγμένες δράσεις διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης, τόσο για τον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, όσο και για τον αναπτυξιακό και επιχειρηματικό τομέα. Τα βραβεία, τόνισε, έχουν καθοριστικό ρόλο και λειτουργούν ως δέσμευση των επιχειρήσεων για την προσέγγιση διαρκώς και πιο φιλόδοξων στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

Χαρακτηριστικό της 2ης διοργάνωσης των βραβείων ήταν το υψηλότατο επίπεδο των δράσεων που υποβλήθηκαν, αλλά και η εμπιστοσύνη περισσότερων επιχειρήσεων προς τη διοργάνωση και την Κριτική Επιτροπή με μία σημαντική αύξηση κατά 12% των υποψηφιοτήτων που τέθηκαν σε κρίση.

Η βραδιά άρχισε με την απονομή, από την Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής κα Κάτια Λαζαρίδη, Τιμητικού Βραβείου στην Τράπεζα Τροφίμων, για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά και ανθρωπιστική στήριξή της σε συνανθρώπους μας με παράλληλη συμβολή και στον περιορισμό της σπατάλης των τροφίμων. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγής Βουρλούμης, Πρόεδρος του Δ.Σ. Στη συνέχεια απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση στην πρωτοβουλία Let’s do it Greece, για τις δράσεις της στην προώθηση της ανακύκλωσης στα σχολεία πανελλαδικά. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Κιούσης, Εθελοντής – Συντονιστής της Πανελλαδικής Δράσης μαζί με άλλα μέλη, που η νεανική ορμή και ο δυναμισμός τους κατέκλυσε και ενθουσίασε το κοινό της βραδιάς.

Σημαντικές δηλώσεις και την υποστήριξή τους στα Waste & Recycling Awards εξέφρασαν με την παρουσία τους στην Τελετή Απονομής οι κ.κ. Δημήτρης Δερματάς επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών ΥΠΕΝ (και αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π.), Κωνσταντίνος Κόλλιας Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δημήτρης Πολιτόπουλος Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και Πέτρος Δούκας πρώην Υφυπουργός Οικονομίας.

Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες και φορείς από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Στις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, Winners αναδείχθηκαν οι: Sunlight Recycling, Kleemann, Cyclefi, Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, ΑΒ Βασιλόπουλος, Lidl Hellas, Διαμαντής Μασούτης, adidas Hellas, Polyeco, Ελίν Βιοκαύσιμα, Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων – “Η Πίνδος”, Porto Carras Grand Resort, ΕΠΑΔΥΜ, Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, Ecoelastika, ΕΠΤΑ Σύμβουλοι Μελετητές Περιβαλλοντικών Έργων, Όμιλος εταιρειών ΟΤΕ, Motion Hellas, ΔΙΑΔΥΜΑ-ΕΠΑΔΥΜ, Οργανισμός Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων, Uni-Pharma Κλέων Τσέτης Φαρμακευτικά Εργαστήρια και Υπηρεσία Περιβάλλοντος Δήμου Βριλησσίων.

Waste & Recycling Awards 2015

Celebrating commitment to zero waste

Βραβεύθηκαν οι καλύτερες πρακτικές διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης
στην Τελετή Απονομής των Waste & Recycling Awards 2015

Σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, η τελετή απονομής των Waste & Recycling Awards 2015.

Waste & Recycling Awards 2015

Την τελετή απονομής των βραβείων παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημόσιων φορέων, Δήμαρχοι και φορείς τις τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις σύγχρονες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τα βραβεία, τα οποία διοργανώνονται για πρώτη χρονιά από το Plant Management της Boussias Communications, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Χρίστος Βούζας.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Δρ. Κάτια Λαζαρίδη, στην εισαγωγική ομιλία της, τόνισε τη σημασία που έχει η επένδυση σε καινοτόμες και τεχνολογικά ανεπτυγμένες δράσεις διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης, τόσο για τον οικονομικό και κοινωνικό τομέα, όσο και για τον αναπτυξιακό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς και η δέσμευση σε διαρκείς και φιλόδοξους στόχους για μελλοντική βελτίωση και βιώσιμη ανάπτυξη.